text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Krion Solid Surface XL breedte 135 cm

Krion Solid Surface XL breedte 135 cm

Krion Solid Surface XL breedte 135 cm

In 5 trendsettende decors: ideaal voor keukeneilanden! 

Met de enorme vraag naar grote kookeilanden biedt het Spaanse merk Krion Solid Surface nu haar extra brede plaatafmeting in maar liefst vijf nieuwe decors en trendstijlen. Naast het basic wit is er keuze uit: Carrera Soft, Carrera Dark, Beige Marfil, Etna en Grey Cement. Exclusief verkrijgbaar bij RET Interieur! 

Mario Buil, Solid Surface Advisor Krion, vertelt: "Van oudsher waren keukenbladen 61 cm breed. In combinatie met een spatrand was een plaat van 76 cm breed destijds een prima afmeting. Nu zien we in steeds meer interieurontwerpen, dat de keuken als het hart van het huis wordt gezien. Met vaak grote eilanden als blikvanger, waarbij je als interieurbouwer makkelijker en mooier uitkomt met een plaat, die de volledige breedte in één keer bekleedt. Krion is op deze behoefte ingesprongen en introduceert nu haar 135 cm brede panelen in spraakmakende decors. Nét weer wat breder dan de vaak gehanteerde 120 cm voor een eiland, zodat het blad ook optisch fraai verdikt kan worden. Vraag jouw stalen aan via onze site of verkoopteam!

Solid Surface lijm: vernieuwde receptuur

Krion levert bijpassende lijmen voor alle decors platen. Mario: “Wij staan in nauw contact met onze verwerkers en horen graag uit eerste hand hoe zij de kwaliteit en de verwerking van onze platen en toebehoren ervaren. Met de feedback die hieruit voort komt doen wij ook daadwerkelijk iets. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe receptuur van onze Krion lijm. Op aangeven van de gebruikers hebben wij deze ‘stroperiger’ gemaakt met een snellere droogtijd - voor meer verwerkingsgemak”.